Snällnazisterna

Vi har kanske helt i onödan pratat om alla människors lika värde och en god vilja och möjlighet åt alla, nu när Sverigedemokraterna är snälla nyssnazister som man kan träffa överenskommelser med i snarlika frågor. Alltså så som Kristersson och Bush Thor tänker sig. Jimmie är egentligen ett bedårande barn, en snäll, säll kille, lite tokrolig, förtrolig som gärna äter köttbullar och lyssnar på syntpop. Vad kan gå fel?

”Förändring på riktigt är nog riktigt överdrivet och det finns faktiskt inget skrivet. Jimmie håller vi stången, det är ju han som är fången i vårt nät”, Kristersson och Bush Thor tänker. Men Jimmie han smider ränker och vet att Kristersson och Bush Thor sitter i knät på honom och han lämnar dem snart bakom. När de åt Jimmie har öppnat dörren, blir han som han var som förr, en yngling som gick med i ett nazistparti och springer Kristersson och Bush Thor förbi. Vad kan gå fel?

Please follow and like us: