När jag har lust

Oj, jag har inte publicerat något sedan i februari! Än sen då. Jag gör väl som jag själv vill. Har haft annat för mig.

Jag har sålt ut en del av det överskott som vi har samlat på oss under vår hittillsvarande levnad. Det är fan vad man samlar på sig under 55 år, eller 110 år. Vi är ju faktiskt två stycken i hushållet som hamstrat användbarheter för framtiden. Användbarheter för andra, vill det säga.

Eftersom det inte har fungerat med fysiska loppmarknader under året, pga Corona, har det mesta jag sålt varit genom Tradera. Det fungerar det också, men det är inte lika underhållande som en bra loppmarknad. Nog om det, men jag är charmerad av cirkulär ekonomi och har inte längre 250 Kg serietidningar i källaren. Nu är det kanske bara 75 Kg kvar.

Jag har inte publicerat på något på Apelsintalare sedan i februari. Har haft annat för mig, ex. skrev jag en debattartikel, införd i VF den 15 januari i år. Huvudpoängen i artikeln var att eftersom det är strömavhopp av SD-ledamöter i fullmäktige i Forshaga, är det uttalade nazister som står på tur att komma in på SD-mandat. Och kommer det att ske, ska SD hållas ansvariga för det.

Uttalade nazister, alltså de som Sverigedemokraterna är på väg att släppa fram, har ett ansenligt våldskapital. Ett våldskapital vilket de som grupp har meriterat sig för och jag antar att det finns personer som både är kapabla och önskar att ge mig rejält med stryk. Men rädd för dem, det är jag ta mig fan inte. Och det är så våldskapitalet tynar bort.

Ingen SDare har hoppat av efter att jag skrev artikeln och jag är fullständigt övertygad om att artikeln spelade roll. De föredrar att lämna stolarna tomma istället för att släppa fram uttalade nazister och hållas ansvariga för det, i ljuset av all offentlighet som det då skulle bli. Det ska bli intressant att se om de kommer att låsa fullmäktigelistan eller inte inför valet 2022. Mitt stalltips är att de inte låser listan.

Please follow and like us: