Med extra Sting!

Pasta-broilerinfilee som man säger på finska, med extra sting, som man säger på svenska. Något extra sting kunde jag inte identifiera i rätten, men lägger till extra Sting i som länk i inlägget, så ingen kan anklaga någon för osanning.

Bildlikheten var inte den bästa mellan förpackning och verklighet. Den verkliga rätten hade den typiska sektionen för gegga och var inte alls lika bohemiskt matlagningsprogramschosefri som på bilden på framsidan. Baksidan stämmer däremot bättre överens med verkligheten, vad den nu kan vara för något.

En intressant iakttagelse man kan göra är att innehållsförteckningen påtalar att det finns 13 % grönsaker och att av de 390 gram allt väger, utgörs 99 gram av grönsaker och rotfrukter. Kalkylen går inte ihop och jag känner mig snuvad på 48,6 gram. Eller så ska man inte räkna på siffror på det sättet, alltså för att se om det stämmer. Emellertid var det faktiskt riktigt gott. 25,90 kr. Prisvärt om man inte låter sig störas av kvardröjande hunger.

Please follow and like us: