Ett parti som alla andra?

I citatet nedan, som är slutklämmen på en tio år gammal artikel av Jimmie Åkesson, har jag stoppat in två parenteser. Läs artikeln, byt ut muslim/islam mot motsvarande för judar, romer, afrikaner, araber eller ta steget fullt ut och använd ”zigenare” eller ”neger” för att få den riktigt SD-autentisk känslan.

”Allt detta är i dag en del av den svenska verkligheten. Frågan är hur det ser det ut om ytterligare några decennier, när den muslimska (judiska) befolkningen, om nuvarande takt håller i sig, har flerdubblats i storlek och många av Europas större städer, inklusive Malmö, med största sannolikhet har en muslimsk (judisk) majoritet.
Den mångkulturella samhällseliten ser kanske denna framtid som en färgglad intressant förändring av ett Sverige och Europa som man allt som oftast förnekar ens någonsin har varit ”svenskt” eller ”europeiskt”.
Som sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år.”

Är detta ett parti bland alla andra? Men det är ett parti som andra vill sammarbeta med, ha som regeringsunderlag eller ingå i regering med. Det sistnämnda har ingen sagt. Än. Men det kommer. Det handlar bara om valresultat och inbördes styrka.

Foto: Sveriges Riksdag

Please follow and like us: